Lolli introducerar Bitcoin till hundratusentals nya användare via online-shopping

Från och med den 24 november 2020 bekräftades det av Forbes att Lollis konsumentbas är ute efter en behandling eftersom online-belöningsplattformen har skapat ett system där kunder får en Bitcoin Pro procentandel av sina onlineköp. Dessa avkastningar görs i Bitcoins i ett försök att öka användningen av digitala tillgångar samt att ytterligare stimulera människor att handla online.

Lolli, en online-belöningsapp, är ett av de många företag som har utnyttjat denna trend. Systemet tillåter sina kunder att tjäna Bitcoin när de gör inköp på webben.

På grund av den senaste tidens pandemi har konsumentvärlden börjat flytta fokus från detaljhandeln till online-shopping. Onlineshopping har lyckats blomstra med tanke på dess kundcentrerade policy oavsett ekonomiska begränsningar. Faktum är att Salesforce Inc. fann i en nyligen genomförd studie att 58% av konsumenterna förväntas handla online för sina behov mer än de gjorde före pandemin. Detta kan förväntas eftersom online-shopping har visat sig vara effektivare och säkrare.

”Att shoppa online och tjäna bitcoin är kontaktlöst. Detta är ännu viktigare just nu eftersom det betyder att du fortfarande kan köpa dina presenter, bli belönad och vara trygg från ditt hem, säger Matt Senter, CTO & medgrundare av Lolli.

Och på grund av Bitcoins popularitet skapade Lolli ett system som hjälper kunder att tjäna digital valuta när de handlar. Till skillnad från ett system för återbetalning eller lojalitetspoäng ersätts konsumentens plånbok direkt med Bitcoin när en transaktion med Lollis partnerhandlare slutförs online.

Lollis anslutning

BTCManager rapporterade i februari förra året att 950 handlare var anslutna till Lolli, som sedan dess har vuxit till över tusen inklusive ansedda varumärken som Nike och Bloomingdale. Den genomsnittliga återbetalningsbelöningen (i Bitcoin) är cirka 7,5% av produktens pris. Detta initiativ har introducerat tusentals människor till Bitcoin-världen, som VD Alex Adelman anser vara „framtidens valuta“.

„Bitcoin är den första knappa digitala tillgången som ger människor fullständig kontroll över sina pengar.“

Sammantaget gav Lolli bara sina kunder ett sätt att ackumulera Bitcoin medan de gjorde vad de tänkte göra ändå, som handlar online. Från mars till datum har Bitcoin stigit med över 300% i värde och har fångat uppmärksamhet hos vanliga medier de senaste veckorna. Och med Lollis hundratusentals användare kommer fler nykomlingar att introduceras till Bitcoin.

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post