Bitcoin ligger på 12. plass i en nylig evalueringsindeks for blockchain, som ble publisert av Kinas Center for Information and Industry Development.

Kinesiske tjenestemenn sier at Bitcoin ikke er de 10 beste kryptokurseneNYHETER

Kinas Center for Information and Industry Development, eller CCID, avslørte 18. juni at den 18. CCID Global Public Chain Technology Evaluation Index. Denne indeksen rangerte 37 velkjente globale kryptos ved bruk av tekniske spesifikasjoner.

I følge tabellen publisert av lokale medier Chainnews, ble Bitcoin Evolution plassert på 12. plass, med 106,2 poeng.

Kriteriene som brukes for å evaluere cryptocururrency inkluderer grunnleggende teknologi, anvendbarhet, funksjoner, ytelse, sikkerhet, kreativitet og desentralisering.

Øverst på tabellen leder EOS rangeringen med 156,1 poeng, etterfulgt av TRON med 138,43 poeng og Ether ( ETH ) med 136,4 poeng. Den ledende cryptocurrency scoret 20,4 poeng i anvendbarhet og 24,7 i kreativitet, mens andreplassen hadde henholdsvis 28,4 og 15,5 poeng.

Bitcoin skalerer opp fra forrige rangerings 17. plass

Fjerde og femte plassering er IOST og LSK med henholdsvis 130,3 og 119,3 poeng, og fremhever at XRP ligger på 14. plass med bare 105 poeng.

Interessant nok var Bitcoin enda lavere nede på listen i en tidligere rangering , på 17. plass. På det tidspunktet hadde den kun 43 poeng med tanke på innovasjon og 19,9 for anvendbarhet.

Tron leder rangeringen til tross for et anspent forhold til kinesiske myndigheter
Trons grunnlegger og administrerende direktør, Justin Sun, advarte om at kinesiske myndigheter reiste mistanke om plattformens juridiske status. Dette har ført til et anspent forhold til kinesiske myndigheter for Sun de siste dagene.

I 2019 førte en hendelse som involverte Tron til kinesisk politi rundt prosjektets kontor i Beijing. Nye medier den gang hevdet at Trons kontor ble angrepet av politiet, men Sun antydet at dette var „falske nyheter.“

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post